OM oSs

TT Meat ble startet etter å ha bodd mange år i Rio de Janeiro, hvor vi opplevde et annet fokus på kvalitet, smak og ulike stykningsdeler enn hva vi var vant med fra Norge. Utallige restaurantbesøk., eksperimentering med grillen på terrassen, besøk i slakterbutikker og studiereiser rundt i Argentina førte til at lysten til å få til noe slikt med Norsk kjøtt ble tent. I dag jobber TT Meat aktivt for å skaffe til veie det aller beste, mest marmorte kjøtt som er å oppdrive i Norge, i cuts inspirert fra de mange opplevelsene i Sør-Amerika. 

Kontakt oss på mail: jorgen@ttmeat.no eller med en melding på facebook

MEAT THE QUALITY

Vi velger ut hvert stykke

Expecting better – i sjelen av tt Meat

TT STORY

Interessen for kjøtt har alltid vært der. Det samme har interessen for å finne ut hvorfor noe er godt og noe ikke er godt. Hvorfor er noen kjøttstykker oftere møre, og hvorfor er det noen som alltid smaker godt? Må alt kjøtt være mørt for å være godt?

Den skikkelige oppdagelsen av dette fikk man i 2004, da man besøkte en Churrascaria for første gang, men den store forståelsen for det fikk man først da man flyttet tilbake til Rio i 2011, og begynte da å studere dette bevisst. Jeg gikk på Churrascaria alene hver mandag, samme sted, hvor kelnerne etterhvert begynte å kjenne meg, og smakte meg igjennom alle de ulike cutsene. Gang etter gang, måned etter måned. År etter år. Det man lærer av å sitte slik – time etter time, med kelnere som forklarer, og viser – hvorfor den cuten smaker slik, hvordan den blir grillet, er uvurderlig og den beste skole man kan ha. Vi reiste også endel rundt i Sør Amerika og Argentina, hvor man fikk gått på de skikkelig anerkjente Argentinske grillhusene, hvor man også får så godt kjøtt at man ikke skjønner hvordan det er mulig, sammenlignet med hva man er vant med hjemmefra. 

Så da vi skulle reise hjem fikk jeg beskjed av Marit – at det bare er en ting å gjøre. -Finne ut hvordan man kan få til noe tilsvarende med Norsk kjøtt. All den kunnskapen, alle de timene på terrassen, alle restaurantbesøkene, det kan ikke bare ende med det! 

Expecting Better.
Dette har nå TT Meat jobbet med siden dag en, og vi blir bedre og bedre. Det er ingen vei utenom hardt arbeid, og det er heller ingen vei utenom kvalitet. Er det ikke tilgang på den kvaliteten vi ønsker – så er det tomt. Så enkelt. Vi setter vår stolthet i å velge ut hvert eneste stykke, slik at du som kunde av TT Meat skal kunne få den samme opplevelsen med Norsk TT Meat som vi fikk da vi reiste rundt og smakte oss gjennom Sør Amerikas beste steak houses! 

 

 

Kvalitet går først. Alt annet kommer ettter.

MEAT Our Mission

Vi skal levere det beste norske kjøtt som er å oppdrive

MEAT Our Vision

Vi skal gi våre kunder en ny opplevelse av Norsk kjøtt, gjennom å levere den høyeste kvalitet  TT Meat – hver gang.

MEAT Our Process

Vi velger ut det aller beste kjøttet, stykke for stykke, bit for bit,  mørner det og gjør det klar for salg i vår butikk uten mellomledd. 

Expecting better

Det er slitsomt, men det gir resultater. Å aldri bli fornøyd. Å alltid lete etter noe som er bedre. Marit har hatt dette som slagord hele livet – og vi kommer ingen vei utenom, det er blitt endel av TT filosofien

MEAT REVOLUTION

I Norge spiser mann stort sett prossesert kjøtt. Under 20 % av den totale kjøttproduksjonen selges i Norge som biff i ulike former. Dette har vi tenkt å gjøre noe mer. Det er bedre å spise skikkelig, sunt, rent godt kjøtt av og til enn dårlig, prossesert kjøtt hele tiden.

Har du først fått smaken av riktig marmoret kjøtt som er riktig saltet og stekt er det ingen vei tilbake.

Norsk kjøtt har alle forutsetninger for å være best i verden, men kultur, utvikling og store butikkjeder har gjort kjøtt til noe man hovedsaklig spiser i proseserte, smakstilsatte former i stedet for noe man nyter som det fantastiske produktet kjøtt faktisk er.

.

MEATimonials

“Five Stars!”

her kom min fredagsbiff fra. Picanha het den og jeg har ALDRI spist bedre biff!!! På grillen, det nydeligste tilbehør. Gleder meg allerede til neste gang!!

Guys. I don’t know what kind of black magic you are using on this meat, but it is absolutely incredible. Every single time. Reverse seared a côte de boeuf tonight and it was divine. Thank you, thank you, tusen takk, merci, etc etc. 🙌

Meget godt kjøtt! Minner om søramerika!

Super service og levering. Handler igjen med glede

Super service, bestilte kl 16, levering kl 20. Meget godt kjøtt, og gjestene var svært fornøyde. Bestiller nok mer herfra ja

Denne Tomahawken er kjøpt her og kan garantere at det ikke var den siste jeg kjøper …. det var rett og slett noe av det beste jeg har laget og smakte helt suverent.

Det blir ikke bedre!😃
Påskekosen er sikret med leveransen fra TT Meat!🥩

Finns ikke ord. For en kvalitet. Helt magisk.. Og på toppen av de hele, levert på døren. 😎😎

Leverte et nydelig kjøttstykke som alle gjester var veldig fornøyd med! God levering, god service og godt kjøtt Faktisk en meget akseptabel pris også!

Den beste indrefileten jeg noen gang har smakt takket være TT Meat 😃Fantastisk å få kvalitetskjøtt levert på døren 😃14 fornøyde personer rundt bordet i går kveld

Spiste nettopp Tomahawk. Helt fantastisk kvalitet på kjøttet.

Dette var sannsynligvis den beste biffen jeg har kjøpt i Norge

Fantastisk kvalitet og eksepsjonell service
👍👍

Smakte entrecôte’en i dag.
Skar den i 4 gode biffer og var meget fornøyd med resultatet! Beste entrecôte jeg har smakt i Norge !!😀

Fantastisk kjøtt og kjempe service. Dagens Tomahawk er et av de beste måltidene jeg har hatt 👍🏼😊

Fantastisk kjøtt med tilsvarende god service! TT Meat er i særklasse!

Fantastisk kvalitet og service.

Fantastisk godt og spennende produkt! ANBEFALES!

Fantastisk kvalitet levert med et smil på døren. Det blir ikke bedre.

Bra kvalitet på kjøttet. Mørt og mye smak!

Kun det beste. Alltid topp kvalitet👍🏻

Finns ikke ord. For en kvalitet. Helt magisk.. Og på toppen av de hele, levert på døren. 😎

Leverte et nydelig kjøttstykke som alle gjester var veldig fornøyd med! God levering, god service og godt kjøtt Faktisk en meget akseptabel pris også! 

Really easy to order and high quality selection of meats. All delivered to your door. Also very helpful if you ask what you should order and comes with cooking tips.

Heilt fantastisk.

Kvalitet langt over alt annet!

fantastisk kjøttstykke ble grillet her i kveld og spist med andakt! Et heilt unik og utrolig godt kjøtt! Dette er første gang vi prøver oss, og definitivt ikke den siste!

Super service og entrecoten er av beste kvalitetet!  Terningkast full pott!

Sykt digg kjøtt. Og om mulig enda bedre service 🙏
Anbefaler alle å handle fra TT Meat

Fantastisk tomahawk i romjulen…som alltid🙌🏼😍

Enkel bestilling – meget hyggelig levering – ekstremt god biff 👍

fantastisk mør og marmorert entrecôte. Anbefales på det sterkeste.

Tomahawk i fra TT er magisk

Helt fantastisk god picanha! Delt på langs, og searet på kamado – med masse flaksalt. Henter mer på neste tur til Stavanger 😍

1kg Picanha på grillen va perfekt for familien, ungane så ikkje spise mye kjøtt te vanligt va heilt viddle! Blir garantert kjøpt fleire gange!
Tommel opp for “på dørå levering”

Great service and great taste – 5 stars
🌟🌟🌟🌟🌟

Nydelig Entrecote…faktisk bedre enn jeg hadde håpet på. Saftig, mør og smakfull.
Enkelt å bestille, og varen levert på døren

Helt fantastisk god picanha! Delt på langs, og searet på kamado – med masse flaksalt. Henter mer på neste tur til Stavanger 😍

Sykt digg kjøtt. Og om mulig enda bedre service 🙏 Anbefaler alle å handle fra

TT Meat

Finns ikke ord. For en kvalitet. Helt magisk.. Og på toppen av de hele, levert på døren. 😎

SNAKKES PÅ TORSDAG