VIKTIG MED VARIASJON

Variert kosthold er viktig – vi jobber derfor stadig for å forbedre vårt produktutvalg. Vi leter alt vi klarer etter de fineste stykkene, og tar med oss det som er bra nok til butikken, som er åpen hver torsdag mellom 14.00-1830. Snakkes der!! 
Herregud så lett!

ferdig mørnet

våre cuts

Hvert eneste stykke er nøye utvalgt for å holde TT Meat kvaliteten. Vi tar ingen snarveier, og har et eneste mål – å levere en kjøttopplevelse du sent vil glemme i hvert stykke! 

HVORDAN VELGE STYKKE? SJEKK UT VÅRT MEAT ´O METER

MEAT O´METER

For å hjelpe å velge riktig stykke har vi laget et “MeatOMeter. Det er så enkelt som dette: 

  • LETT!!
    Er du litt usikker på hvordan du går frem for å steke den perfekte biffen? Ikke fortvil – det følger med stekeanvisning.. Men da kan det være lurt å velge stykkene som er merket “LETT!”
  • LETT!! – men krever litt erfaring
    Føler du at du har roen, er vant med å steke/ grille forholdsvis greie biffer – så kan du velge de som er merket “LETT! – men krever litt erfaring”
  • IKKE FULLT SÅ LETT!! – men lettere for deg som har prøvd før
    Er du født med grillklypa i hånden, og tenker at utfordringer – bring them on! Så kan du velge blant alle biffene. Til og med de som er merket “KKE FULLT SÅ LETT!! – men lettere for deg som har prøvd før” 

 

%

LETT Å LIKE

YTREFILET SPESIAL

YTREFILET SPESIAL

Ytrefilet er jo egentlig “sausakjødet” over alle. Men når man finner noen sykt marmorerte ytrefileter, og mørner dem skikkelig – så er det lite som gir den samme “restaurantopplevelse” som en ytrefilet. Marmoret – men uten noen slingser – blir dette mørt, samtidig som marmoreringen gir skikkelig god smak. Virkelig verdt å teste ut!!

SHORTRIBS

SHORTRIBS

Shortribs er helt alldeles nydelig – enten man vil brasere, røyke det eller langtidsgrille det. TT Meat velger også Shortribs ut fra Marmorering, og forsøker å holde dem rundt kiloen, med 3 bein – og perfekt menge kjøtt på beine..

HEL PERSONIFISERT ENTRECÔTE

HEL PERSONIFISERT ENTRECÔTE

Skal du ha fest? Flere til middag? Vi kan levere hele entrecoter, på bestilling. De ligger typisk i størrelse 4-5 kilo, og er selvsagt av samme nydelige kvalitet som en vanlig TT Entrecôte. Gi lyd på Facebook for bestilling!

BRISKET

BRISKET

Brisket er BBQ folkets favoritt. En rekke veier fører til målet om den perfekt stekte Brisket. Vi leverer brisket av beste, utvalgte kvalitet – på bestilling. Vær ute i litt god tid, og sikre deg din BBQ opplevelse

TT-BONE

TT-BONE

Nydelig, marmorert TT-Bone med bein ca 0,8 – 1 kg. TT-Bone er jo en legendarisk cut, og når man får den skikkelig marmorert, smaker til og med indrefileten godt! 😉

TOMAHAWK

TOMAHAWK

Den beste og kuleste cutten som finnes. “The Cadillac of Steaks” skåret av Norsk kvalitetskjøtt! Helt spesielt utvalgt entrecote med beinet fra ribba, som er skåret ned med utrolig presisjon, modnet over lang tid og gjort tilgjengelig for deg som kunde gjennom TT Meats. Ingenting slår effekten av å servere en perfekt stekt Tomahawk.

PICANHA

PICANHA

Picanha. Brasilianernes favorittcut. Kuttes tradisjonelt ikke i Norge, men vi har kontakter med brasilianske kjøttskjærere som “fikser biffen” Utrolig godt stykke som stekes enten hel eller i 1,5 cm skiver rett på grillen med masse grovsalt. Stekes med fettlokket på – dette kan evt. fjernes av sarte sjeler. Picahna er hverdagsbiffen når du skal briljere […]

ENTRECÔTE

ENTRECÔTE

Endelig har Nordmenn fått øyene opp for Entrecote! Vi leverer den beste -perfekt modnet, og av topp kvalitet, og nydelig marmorering. Vi velger ut hver Entrecote for at du skal få den møreste, beste biffen du noen gang har smakt! En typisk Entrecôte fra TT Meat veier rundt kiloen, og koster 399,- / kilo

COTE DE BOEUF

COTE DE BOEUF

Den beste og kuleste cutten som finnes. “Cote de Boeuf” er den mer distingverte franske broren til Tomahawk, skåret av Norsk kvalitetskjøtt! -En entrecote med beinet fra ribba, som er skåret ned med utrolig presisjon, modnet over lang tid og gjort tilgjengelig for deg som kunde gjennom TT Meat. Ingenting slår effekten av å servere en perfekt stekt Cote de Boeuf, bortsett fra å servere en perfekt grillet Tomahawk..

RIBEYE

RIBEYE

Rib Eye er Entrecote med bein. Beinet gir en fantastisk smak under steking, og selges vanligvis kun på noen få utvalgte restauranter i Norge. I Spania er dette “cuttet over alle cuts, og kalles Txuleton steak. Vi lar som regel “kappen” på utsiden av Entrecoten henge med på RibEyen. Det vil si at det er […]

SNAKKES PÅ TORSDAG!!