Shortribs er en slager, og vi har holdt på å eksperimentere med ulike løsninger for å få et skikkelig produkt. Marmorerte shortribs er blitt skikkelig populært, og vi prøver å ha det i butikken til enhver tid.

Shortribs kan lages på mange ulike måter, og det er 1000 vis av eksempler på folk som har den rette måten på youtube og diverse forum. Uansett – så trenger det tid. Vårt sikreste tips er : Salt rundt ribba. Legg litt grønnsaker løk, og annet man måtte ønske oppi en ildfast form, og legg ribben – med beina ned. Lag at “tett lokk” av aluminiumsfolie (kan også legge hele ribba, med grønnsaker etc i aluminiumsfolie og pakke det tett.) Sett i ovnen eller grillen på ca 180 grader i 2-3 timer. Ta det ut – stripp av aluminiumsfolien, og stek – grill til du får en skikkelig deilig og crispy stekeskorpe.

Legg det nydelige stykket på en skjærefjøl, og nyt “instamomentet” når du rett og slett kan dra beina ut – så mørt kjøttet er. Også er det bare å spise. Det er så godt at det halve kunne vært nok! Nam nam!