TT Meat leverer kjøtt til flere restauranter. En av disse er Delikatessen by FoodFighters på Hinna, i Stadionparken. De er satt opp med kullgrill på kjøkkenet, og TT Meat har levert kjøtt til dem fra de startet opp.

Daniel Fosse Christensen jobber som kokk på Delikatessen Hinna, og er veldig fornøyd. “Det jeg liker med TT meat er kvaliteten på kjøttet som blir levert hver gang, samarbeidet og kommunikasjon vi har. Vi velger tt fordi de leverer fantastiske produkter gang på gang, og på grunn av det brede utvalget med produkter de har tilgjengelig.

Delikatessen Hinna har TT Meats ytrefilet på menyen for tiden, og den kan man kjøpe i to varianter, Steak Sandwich og Foodfighter biff. I begge rettene blir ytrefileten kullgrillet, hvilt og kuttet før servering, da får man den utrolig gode grillsmaken, i tillegg til den saftige og gode smaken på kjøttet. Begge selger veldig godt, og Christensen kan fortelle at de hele tiden får veldig positive tilbakemeldinger fra kundene, og at folk kommer tilbake igjen og igjen for å spise den samme favorittretten.

Samarbeidet med TT Meat begynte med en steak sandwich på den midlertidige”foodfighters choice menyen” med ytrefilet fra TT meat. Denne fant vi fort ut av måtte bli en del av den faste menyen, fordi gjestene digget den og den solgte utrolig bra. Det var ingen tvil om at gjestene også var like fornøyd med kvaliteten på kjøttet som vi på kjøkkenet er.

“Som kokk er det utrolig gøy å bruke TT meat, fordi jeg vet at kjøttet vi får utvalgt mht kvalitet, er bra marmorert og skikkelig mørnet, slik at resultatet blir mørt og smakfullt hver gang.»

TT Meat er veldig glade for å ha trofaste restaurantkunder som Delikatessen på Hinna, og kan virkelig anbefale et besøk, enten det er for du får skikkelig biffcraving eller lyst på noe annet digg.